Історичний портал м.Любеч Исторический портал г.Любеч
Історико-археологічний комплекс "Древній Любеч" Историко-археологический комплекс "Древний Любеч"
Любеч історичний Любеч исторический
Любеч православний Любеч православный
Любеч сьогодні Любеч сегодня

Новини музейного комплексу | | Реєстрація | Вхід

Головна » Архів новин
В рамках Проекту “Від партнерства місцевих музеїв до широкого транскордонного культурного співробітництва” 13–14 червня 2018 року в Чернігові та Седневі відбувся Міжнародний воркшоп “Дніпровський паром” за участі співробітників музеїв Чернігівської та Гомельської областей, під час якого за допомогою зовнішніх експертів були розроблені транскордонні міжмузейні туристичні маршрути, які з’єднають нас від музею до музею.
Воркшоп проводився у формі змагання трьох змішаних команд (по 6 учасників), що складалися із співробітників музеїв Чернігівської (Україна) та Гомельської (Білорусь) областей.
Від історико-археологічного музейного комп ... Читати далі >>
Просмотров: 363 | Добавил: Ковшун | Дата: 15.06.2018 | Комментарии (0)

Історико-археологічний музейний комплекс «Древній Любеч» став учасником міжнародного проекту з неофіційною назвою «Дніпровський паром».
Його мета - налагодити співпрацю між музеями Чернігівщини та Гомельщини, прокласти спільні туристичні маршрути й так би мовити перекинути місточки для жителів прикордонних територій, зацікавити громадськість і науковців спільною культурно-історичною спадщиною.
Проект підтримує ЄС, а реалізує громадська організація з Білорусі «Зелений хрест».
І в ньому є кошти для облаштування відкритого фондосховища, що може стати ще однією туристичною родзинкою «Древнього Любеча».

ДЕТАЛЬНІШЕ!!!

 

Просмотров: 384 | Добавил: Ковшун | Дата: 16.05.2018 | Комментарии (0)

8 та 9 травня ми відзначаємо День пам'яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників.
Ми щиро вшановуємо своїх визволителів, які героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі, які разом із солдатами антигітлерівської коаліції врятували від фашистського рабства країни поневоленої Європи.
Крізь полум'я боїв, страждання і смерть, крізь гіркоту поразок та непоправні втрати йшов наш народ до великої перемоги.
У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захища ... Читати далі >>

Просмотров: 476 | Добавил: Ковшун | Дата: 09.05.2018 | Комментарии (0)


З 25 по 27 квітня 2018 року в м.Гомель, (республіка Білорусь), проходила наукова конференція в рамках проекту “Від партнерства місцевих музеїв до широкого транскордонного культурного співробітництва”.
Історико-археологічний музейний комплекс "Древній Любеч" є учасником цього міжнародного проекту.
Матеріали конференції допоможуть місцевим музеям в розробці нових екскурсій для білорусько-українського туристичного маршруту, на створення якого націлює проект “Від партнерства місцевих музеїв до широкого транскордонного культурного співробітництва”.
А це лише підсилить співпрацю між музеями Гомельщини та Чернігівщини.

... Читати далі >>

Просмотров: 377 | Добавил: Ковшун | Дата: 05.05.2018 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 57 58 »
Сайт зареєстровано:
Украина-Сегодня: Каталог сайтов Каталог webplus.info Львівський каталог сайтів Интеллектуальный каталог ресурсов интернет Каталог проверенных ресурсов!


Українська електронна пошта Соціальна мережа "YouTube" Соціальна мережа ФБ (facebook)  Соціальна мережа "Твіттер"  Соціальна мережа "LiveJournal". "Живий журнал"  Соціальна мережа "instagram" Сервіс онлайн щоденників: "Blogger"

Історичний портал м.Любеч Исторический портал г.Любеч
Історико-археологічний комплекс "Древній Любеч" Историко-археологический комплекс "Древний Любеч"
Любеч історичний Любеч исторический
Любеч православний Любеч православный
Любеч сьогодні Любеч сегодня
">
Хостинг от uCoz Copyright MyCorp © Ковшун М.І. 2024    УВАГА! При використанні матеріалів, посилання на сайт, ОБОВ’ЯЗКОВЕ!!!