Історичний портал м.Любеч Исторический портал г.Любеч
Історико-археологічний комплекс "Древній Любеч" Историко-археологический комплекс "Древний Любеч"
Любеч історичний Любеч исторический
Любеч православний Любеч православный
Любеч сьогодні Любеч сегодня

Новини музейного комплексу | | Реєстрація | Вхід

Головна » Архів новин

Учора, 30 листопада 2017 року, в рамках програми Європейського Союзу була підписана низка угод про транскордонне співробітництво між Україною та Білорусією.
Загалом це ціла низка програм: Грузія - Азербайджан, Грузія- Вірменія, Україна - Молдова, а тепер ще й Україна та Білорусь. За програмою EaPTC передбачається низка проектів у прикордонних областях (за кошти ЄС).
Загалом із 160 проектів було обрано 18. Серед підписантів було кілька українських університетів. Вітємо Чернігівський національний технологічний університет та Національний університет "Острозька академія".
Маленьку перемогу разом із білоруськими колегами (ГО "Зелений хрест", м.Мінськ), здобув і Національний університет "Чернігівський колегіум", який разом із Любецьким історико-археологічним музеєм ... Читати далі >>

Просмотров: 305 | Добавил: Ковшун | Дата: 01.12.2017 | Комментарии (0)

У суботу 25 листопада в історико-археологічному музейному комплексі "Древній Любеч" відбулась презентація виставки експонатів наданих музейному комплексу уродженцем Любеча С.О.Грабом.
Сергій Олександрович розповів небайдужим любечанам, які прийшли на виставку, про рідкісні предмети побуту та зброю Х-ХІІІ ст. знайдені на території Любеча.
Особливу увагу звернули пристутні на репродукцію портретів видатних людей життя і діяльність яких пов’язана з Любечем: княгині Ольги, Святослава Ігоревича, Добрині Нікитича, гетьманів України І.С.Мазепи, Павла Полуботка, графів Милорадовичів, з’їзду князів 1097 року. На презентації наш земляк передав м ... Читати далі >>

Просмотров: 292 | Добавил: Ковшун | Дата: 27.11.2017 | Комментарии (0)

Шановні відвідувачі сайту "Древній Любеч", щиро вітаємо Вас з Днем Державного Прапора та 26-ю річницею Незалежності України.
Багато поколінь наших предків творили націю, виборюючи право вільно жити і працювати на рідній землі. І це прагнення увінчалося прийняттям у 1991 році Акту проголошення незалежності України.
Для всіх нас - це славна сторінка рідної історії, яка об’єднала народ високими цінностями, в основі яких - політична і територіальна свобода.
Роки незалежності стали випробуванням для нас на зрілість, мужність та стійкість життєвих принципів. Нині ми усвідомлюємо, що творення держави - її сьогодення і майбутнього - наш спільний непростий обов’язок, адже зараз захищаємо власну незалежність зі зброє ... Читати далі >>

Просмотров: 296 | Добавил: Ковшун | Дата: 23.08.2017 | Комментарии (0)

Урочисте відкриття ІХ фестивалю Сьогодні, 19 серпня 2017 року, в Древньому Любечі проходив IX Відкритий фестиваль традиційної слов’янської культури та бойових єдиноборств "Київська Русь", присвячений 26-й річниці незалежності України.
Урочисті заходи розпочались на площі поблизу Спасо-Преображенського храму виступом камерного хору імені Дмитра Бортнянського Обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.
Далі центр фестивалю перемістився на селищний стадіон, де о 15-00 відбулось урочисте відкриття цього заходу.
До пізнього вечора на стадіоні проходила театралізована концертно-видовищна програма за участю професійних та аматорських колективів Чернігівської області та ... Читати далі >>

Просмотров: 410 | Добавил: Ковшун | Дата: 19.08.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 57 58 »
Сайт зареєстровано:
Украина-Сегодня: Каталог сайтов Каталог webplus.info Львівський каталог сайтів Интеллектуальный каталог ресурсов интернет Каталог проверенных ресурсов!


Українська електронна пошта Соціальна мережа "YouTube" Соціальна мережа ФБ (facebook)  Соціальна мережа "Твіттер"  Соціальна мережа "LiveJournal". "Живий журнал"  Соціальна мережа "instagram" Сервіс онлайн щоденників: "Blogger"

Історичний портал м.Любеч Исторический портал г.Любеч
Історико-археологічний комплекс "Древній Любеч" Историко-археологический комплекс "Древний Любеч"
Любеч історичний Любеч исторический
Любеч православний Любеч православный
Любеч сьогодні Любеч сегодня
">
Хостинг от uCoz Copyright MyCorp © Ковшун М.І. 2024    УВАГА! При використанні матеріалів, посилання на сайт, ОБОВ’ЯЗКОВЕ!!!