Історичний портал м.Любеч Исторический портал г.Любеч
Історико-археологічний комплекс "Древній Любеч" Историко-археологический комплекс "Древний Любеч"
Любеч історичний Любеч исторический
Любеч православний Любеч православный
Любеч сьогодні Любеч сегодня

Новини музейного комплексу | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2021 » Травень » 18 » З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МУЗЕЇВ
09:08
З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МУЗЕЇВ
Міжнародний день музеїв з’явився у календарі в 1977 році, коли на черговому засіданні ICOM (International Council of Museums - Міжнародна рада музеїв) було прийняте рішення про встановлення цього свята. І з 1978 року цей день відзначається щорічно більш ніж у 150 країнах світу.
Музеї є частиною культурного ландшафту і природного середовища, центрами життя громад, і їх просто неможливо уявити без всіх цих зв’язків. Завдяки технологіям, аудиторія музею сьогодні є значно ширшою за ту, яка переступає поріг музею, а відвідувачами чи користувачами музейних послуг є й ті, хто на відстані користується оцифрованими колекціями, мультимедійними додатками і ділиться своїми враженнями у соціальних мережах.
«Однак, не всі ці зв’язки пов’язані з новітніми технологіями. Оскільки музеї прагнуть зберегти свою релевантність у суспільстві, вони посилюють свою увагу до громади, якій належать. Як результат, останнім часом ми стали свідками реалізації багатьох спільних проектів, реалізованих музеями з національними меншинами, окремими етнографічними групами, іншими, і не тільки культурними, інституціями. Відтак, щоб укріпити контакти з усіма ними, музеї повинні шукати нові способи інтерпретації та презентації своїх колекцій.
Прийнято вважати, що через музеї суспільство висловлює своє ставлення до історико-культурної спадщини, і з цим важко не погодитись. Збираючи і зберігаючи пам’ятки матеріальної і духовної культури, вони ведуть велику науково-освітню та освітньо-виховну роботу.

 

 

 

Переглядів: 268 | Додав: Ковшун | Теги: Древній, Ковшун, Міжнародний, Любеч, день, музей | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сайт зареєстровано:
Украина-Сегодня: Каталог сайтов Каталог webplus.info Львівський каталог сайтів Интеллектуальный каталог ресурсов интернет Каталог проверенных ресурсов!


Українська електронна пошта Соціальна мережа "YouTube" Соціальна мережа ФБ (facebook)  Соціальна мережа "Твіттер"  Соціальна мережа "LiveJournal". "Живий журнал"  Соціальна мережа "instagram" Сервіс онлайн щоденників: "Blogger"

Історичний портал м.Любеч Исторический портал г.Любеч
Історико-археологічний комплекс "Древній Любеч" Историко-археологический комплекс "Древний Любеч"
Любеч історичний Любеч исторический
Любеч православний Любеч православный
Любеч сьогодні Любеч сегодня
">
Хостинг от uCoz Copyright MyCorp © Ковшун М.І. 2024    УВАГА! При використанні матеріалів, посилання на сайт, ОБОВ’ЯЗКОВЕ!!!